neděle 4. července 2010

Efes a Argentina

sobota 3.7.

Po včerejší večerní návštěvě restauračního zařízení, jsme se vyhrabaly z pelechu veverčáka Pizizubky relativně pozdě, a tudíž padla volba na procházku až po zápase Argentiny s Německem, který nechával v klidu jen třetinu osazenstva domácnosti. Aysun, jakožto německá Turkyně přirozeně fandila svým, já držela zuby nehty palce Argentině. Objednaly jsme si k tomu pivo, ale gól Německa ve třetí minutě naznačil, že to pro mě nebude příjemný zážitek s dobrým koncem. Když v poslední minutě první půle vypadla elektřina, bylo po legraci.
Sbalily jsme sebe a Boncuk a vyrazily hledat hospodu, kde by měly elektriku, televizi a pustili nás tam se psem. Uspěly jsme! Nakonec... v okamžiku, kdy jsme konečně usedly ke stolu, dalo Německo už třetí gól. Argentinský debakl mě málem rozbrečel, tolik jsem jim fandila a vážně byla přesvědčená, že vyhrají... Ach jo. Nicméně jsme díky tomu našly super hospodu a jestli se Němci dostanou do finále, máme zavolat a udělají nám rezervaci s dobrým výhledem na obrazovku ;-)


1 komentář:

  1. No jo, Argentincům to moc nehrálo... dopředu jakž takž, ale vzadu průšvih. A zase bude platit starý Linekerův citát: Fotbal je krásná hra, kterou bohužel vždycky vyhrají Němci...:-)

    OdpovědětVymazat