pondělí 1. října 2012

Pimp My Ride * Part II

Malý historický exkurz - v červnu se Madlenka rozhodla, že hluboká korba u kočárku je pod její úroveň. Inu vytáhli jsme z gauče sporťák (jo! Až takovej sporťák máme - byl sbalenej v jedný (!!) igelitce od bot (ok, od zimních bot... mých zimních bot... dobře, mých zimních kozaček, ale stejně - pořád jen v jedný!!) a strčenej mezi karimatkama a náhradníma dekama), připli jsme ho na podvozek, posadili do něj Madlenku a zjistili, že v něm dřepí jak vosa na bonbonu. Tak jo. Znovu jsme ho sundali, uklidili a čekali, co bude.

Jenže M. začala zkoušet za jízdy vystupovat, takže běhání s kočárem začalo být o hubu. O tu její.

V červenci jsem se rozhodla, že živá vosa, dobrá vosa a znovu jsme vytáhli sporťák, pro sichr, abych nemohla couvnout, jsem oba vydrhla a hlubokou korbu odeslala na důchodek.


Dneska jsem si uvědomila, že nemám na naše společně naběhaný kilometry (který se už drasticky drápou přes tisíc) ani jedinou obrazovou památku... Winter is (konečně snad) Coming, kolem přehrady ubylo lidí, Máďa hezky spinkala, tak jsem ji skoro v akci na hrázi vyfotila. Uznejte, že máme solidní kárku, správně vytuněnou stylovým žluto-limetkovým fusakem a Šípkovou Růženkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat